Lansări de carte la Iași

Institutul Mises România vă invită vineri, 12 mai, să participați la Hayek Days și la Târgul de carte Librex, care se vor desfășura la Iași.

În cadrul ambelor evenimente vom lansa ultimele noastre apariții editoriale, Socialismul și Zece mituri anticapitaliste. Vorbitori din partea Institutului Mises vor fi Mihai Vladimir Topan, în calitate de prefațator al tratatului misesian, și Tudor Gherasim Smirna, în calitate de traducător și prefațator al cărții Zece mituri anticapitaliste.

În cadrul Hayek Days, la ora 15:00, în Sala de consiliu a Facultății de Economie și Administrarea Afacerilor, Universitatea Alexandru Ioan Cuza, vor avea loc lansări pentru mai multe titluri, printre care și cele ale Institutului Mises menționate mai sus, în prezența editorilor, traducătorilor, prefațatorilor și chiar a autorului uneia dintre cărți.

De asemenea, între 10 și 14 mai, în zona Atrium de la Palas Mall se va desfășura Târgul de carte Librex, unde vom prezenți cu oferta noastră editorială la invitația Editurii Lebăda Neagră. Cărțile Institutului Mises vor fi disponibile începând de joi, 11 mai.

La standul Lebăda Neagră vă vor aștepta M.V. Topan și T.G. Smirna, vineri, la ora 19:00 pentru a vă vorbi despre cărțile Socialismul și Zece mituri anticapitaliste.

Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?