Campania 2% în 2011

63

Anul 2010 a fost pentu Institutul Ludwig von Mises România un an extraordinar.

Am continuat programul de traduceri din articole academice, am publicat un articol lunar în Ordinea Proprietății Private, am organizat vizita profesorului Jesús Huerta de Soto la București, am definitivat și publicat împreună cu Universitatea Al. I. Cuza din Iași monumentalul tratat monetar al aceluiași profesor și am editat în format tipărit două alte două titluri: Teoria socialismului și a capitalismului de Hans-Hermann Hoppe și Economia în 7 lecții, de Ludwig von Mises.

Atelierul Mises a găzduit seminarul Cărți mici, idei mari, ediția 2009-2010 și seminarul avansat susținut de Cristian Comănescu.

Cercetătorii Institutului Mises au participat la sesiuni științifice, precum cele găzduite de Sorec la ASE sau cea de la Universitatea Transilvania din Brașov.

Anul 2011 se anunță și mai spectaculos, cu două cărți deja publicate (Cinci eseuri monetare și Liberalismul:adevărat și fals) și cu venirea în toamnă a lui Hans-Hermann Hoppe, pentru evenimentul de aniversare a 130 de ani de la nașterea lui Ludwig von Mises și 10 ani de la înființarea Institutului.

Tot pentru această ocazie încercăm să edităm și să publicăm în format tipărit două cărți fundamentale ale paradigmei austriece: Acțiunea umană de Ludwig von Mises și Etica libertății de Murray N. Rothbard.

Donațiile susținătorilor noștri sunt importante. Sumele primite prin direcționarea a 2% din impozitul pe venit au fost binevenite. Le mulțumim celor care ne-au ajutat astfel și îi încurajăm să o facă din nou. Sperăm că am confirmat și depășit promisiunile și așteptările pe care le aveți de la noi.

Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?