Prefață la prima ediție în limba engleză

Prefață la prima ediție în limba engleză

Mă bucură foarte tare vederea acestei frumoase ediții în limba engleză a cărții mele, Dinero, Crédito Bancario y Ciclos Económicos, care a fost publicată prima dată în Spania, în anul 1998. Această traducere cuprinde un mic număr de corecturi care au fost aduse în a doua ediție spaniolă, din ianuarie 2002, și este rezultatul efortului mare depus de Melinda A. Stroup, care a elaborat primul manuscris în limba engleză al întregii cărți.

Această ediție în limba engleză a fost examinată riguros de Dr. Jörg Guido Hülsmann, ale cărui comentarii asupra câtorva chestiuni importante au îmbunătățit substanțial manuscrisul. Doresc, de asemenea, să amintesc munca depusă de cercetătorul meu asistent, Dr. Gabriel Calzada, care a căutat diverse ediții engleze ale unor cărți rare ce nu sunt disponibile în Spania și a verificat anumite citate și surse bibliografice. În ultimul rând, am verificat personal, în întregime, versiunea finală pentru a mă asigura de acuratețea conținutului său.

Sunt recunoscător Institutului Ludwig von Mises și, în special, președintelui său, Llewellyn H. Rockwell, Jr., pentru realizarea acestui proiect la standarde atât de înalte.

Jesús Huerta de Soto

Señorío de Sarría

mai 2005

Notă: autorul primește cu plăcere orice comentarii asupra acestei ediții, cu rugămintea de a fi trimise la adresa [email protected]

Avatar photo
Scris de
Jesús Huerta de Soto
Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?