Activitatea noastră recentă

Am avut câteva săptămâni pline de acțiune și acțiuni.

Rainer Zitelmann în România

Ne-am bucurat pe 25 și 26 aprilie de vizita lui Rainer Zitelmann, care și-a lansat cartea Zece mituri anticapitaliste la ASE și la Palatul Parlamentului.

Zitelmann a fost încântat de ediția în limba română a cărții sale și spus că este cea mai bună în comparație edițiile din alte țări:

Mai jos, câteva imagini din timpul vizitei lui Rainer Zitelmann în România:

Tudor Smirna în dialog cu Mihail Neamțu

Luni, pe 8 mai, Tudor Smirna a fost invitatul lui Mihail Neamțu la emisiunea Vocea Libertății de la Canal 33. S-a discutat despre educație și despre cărțile editate de Institutul Mises:

Institutul Mises la Hayek Days și la Librex Iași

Pe 11 și 12 mai, cercetătorii asociați Institutului Mises au participat la seminarele, conferințele și lansarea de carte organizate de Institutul Hayek România în cadrul Hayek Days.

Mai jos, o parte din participanți. De la stânga la dreapta, Radu Mușetescu, Bogdan Călinescu, Radu Nechita, Gabriel Mursa, Vlad Topan, Tudor Smirna, Mihaela Ifrim:

Cărțile Institutului Mises au fost și la Târgul de carte Librex, care s-a desfășurat în aceeași perioadă și unde am lansat Socialismul și Zece mituri anticapitaliste, alături de unii din cititorii și susținătorii noștri in Iași.

Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?