Miercuri, pe 15 iunie, Seară Mises cu Vlad Topan

mises.ro · 05 iunie 2011

Ultima întâlnire a seminarului Cărţi mici, idei mari 2010-2011 va fi unită cu prima Seară Mises, un proiect mai vechi care are în intenţie punerea în discuţie a unor subiecte academice sau de actualitate, în prezenţa unui autor sau comentator.

Pentru că în ediţia de Cărţi mici, idei mari din acest an am discutat pe marginea Manifestului liberal, Vlad Topan va vorbi pe tema: Rothbard: forţa şi limitele liberalismului.

Pe lângă participanţii de la Cărţi mici, idei mari, îi invităm alături de noi şi pe membrii, susţinătorii şi simpatizanţii Institutului.

Ştim că există oameni care nu au timpul necesar pentru parcurgerea unui seminar desfăşurat de-a lungul anului, dar sunt dornici să ne întâlnească sau să ne revadă şi să petreacă alături de noi preţ de câteva ore, pentru a ne pune întrebări sau pentru a se bucura „din off” de aceste întâlniri mai destinse dar cu miză intelectuală cât se poate de serioasă. Pentru ei sunt Serile Mises, pe care vom încerca să le organizăm lunar.

Vă aşteptăm, aşadar, miercuri, pe 15 iunie, la ora 7 seara, la Ceai la Vlaicu (Str. Aurel Vlaicu nr. 47), la prima Seară Mises.

Puteţi confirma participarea pe facebook.

·

Comentează (se va posta după moderare, la intervale neregulate)