Miercuri, pe 15 iunie, Seară Mises cu Vlad Topan

Miercuri, pe 15 iunie, Seară Mises cu Vlad Topan

Ultima întâlnire a seminarului Cărți mici, idei mari 2010-2011 va fi unită cu prima Seară Mises, un proiect mai vechi care are în intenție punerea în discuție a unor subiecte academice sau de actualitate, în prezența unui autor sau comentator.

Pentru că în ediția de Cărți mici, idei mari din acest an am discutat pe marginea Manifestului liberal, Vlad Topan va vorbi pe tema: Rothbard: forța și limitele liberalismului.

Pe lângă participanții de la Cărți mici, idei mari, îi invităm alături de noi și pe membrii, susținătorii și simpatizanții Institutului.

Știm că există oameni care nu au timpul necesar pentru parcurgerea unui seminar desfășurat de-a lungul anului, dar sunt dornici să ne întâlnească sau să ne revadă și să petreacă alături de noi preț de câteva ore, pentru a ne pune întrebări sau pentru a se bucura „din off” de aceste întâlniri mai destinse dar cu miză intelectuală cât se poate de serioasă. Pentru ei sunt Serile Mises, pe care vom încerca să le organizăm lunar.

Vă așteptăm, așadar, miercuri, pe 15 iunie, la ora 7 seara, la Ceai la Vlaicu (Str. Aurel Vlaicu nr. 47), la prima Seară Mises.

Puteți confirma participarea pe facebook.

Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?