Incursiuni Turboliberale – Costel Stăvărache

Incursiuni Turboliberale – Costel Stăvărache

35,00 lei

Institutul Ludwig von Mises România adună în acest volum colecția analizelor făcute în ultimii ani de Costel Stăvărache asupra unor probleme care au fost – sau ar fi trebuit să fie – discutate în opinia publică românească. Vă invităm la peste trei sute de pagini de rigoare și încântare libertariană.

Dacă doriți să primiți autograful autorului pe carte, vă rugăm să menționați acest lucru la finalizare, în câmpul „note comandă”, cu mențiunea că livrarea dura ceva mai mult în acest caz.

În stoc

Categorii: ,

Descriere

Costel Stăvărache este absolvent de filosofie la UB, cu un doctorat pe minorități la SNSPA. Nu a lăsat aceste lucruri să stea între el și viața de filosof pe care o duce. E liber și cultivă acerb acea libertate personală. Urmărește adevărul cu o acribie de detectiv, într-o toamnă l-am și văzut într-un parpalac gen Columbo. Nu îi place să se lungească și are un umor, îți servește observații pătrunzătoare și paradoxuri, poante și întrebări încuietoare, iar tu stai să te gândești dacă vorbește serios sau glumește. De cele mai multe ori, ambele.

Când scrie ceva e din cauză că vrea să afle ceva. Și nu stă de povești. Mai bine dă o memă. Suntem, deci, privilegiați să vă oferim colecția de 55 de eseuri de economie, filosofie și libertarianism pe care o aveți în față. Costel a atacat teme la zi, a vrut să și le explice lui și altora din perspectiva libertariană. Scurt, succint, cu densitate, savoare și claritate. Sunt atinse chestiuni mari, importante și unele despre care nu mi-aș fi închipuit că se poate distinge o poziție libertariană. Aruncați o privire pe cuprins: de la nazism la marxism cultural, de la piața neagră la nordici, dar și de la fake news la voodoo, sau de la tatuaje la pâinea feliată.

Tudor Gherasim Smirna

Informații suplimentare

Greutate0,365 kg
autor

Costel Stăvărache

an

2020

editura

Institutul Ludwig von Mises România

pagini

312

dimensiuni

13 x 21

Coperta

Flexibilă, Carton 350 gr/mp, plastifiere lucioasă

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Incursiuni Turboliberale – Costel Stăvărache”

Livrare gratuită

Susține-ne devenind membru MisesRo și ai livrare gratuită.

SAU

Cumpără de minim 200 de lei și îți livrăm gratuit oriunde în România.

 

Categorii de produse

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?