Nu uitați: Marți, 20 decembrie 2011, Seară Mises cu Marian Eabrașu

Nu uitați: Marți, 20 decembrie 2011, Seară Mises cu Marian Eabrașu

Vă așteptăm pe 20 decembrie, la Ceai la Vlaicu, de la orele 19:00, pentru o nouă Seară Mises alături de Marian Eabrașu, care ne va vorbi despre

Limitele justificării teoriei libertariene

De multe ori termenul libertarianism este folosit interșanjabil cu liberalism, cu mențiunea că vorbim despre un liberalism coerent, lipsit de contradicții interne.

Ce altceva mai bun ați putea avea de făcut într-o seară de iarnă, în sfârșit de an, decât să veniți la un ceai parfumat și o discuție principială pentru a desluși ițele din miezul teoriei libertariene.

Avem sau nu contradicții interne, aceasta e chestiunea pe care vrem să o punem în dezbatere, în continuarea discuțiilor de la seminarul despre Teoria socialismului și a capitalismului, susținut recent de Hans-Hermann Hoppe la București.

Vorbitorul nostru Marian Eabrașu este în prezent profesor de economie la Champagne School of Management din Troyes, unde cercetează și predă teorie economică, filosofie politică și etica afacerilor din perspectiva Școlii austriece de economie.

Detalii despre articolele și conferințele lui Marian Eabrașu găsiți aici [pdf].

Vă reamintim că Serile Mises sunt concepute pentru oricine este interesat de argumente economice și dorește să ne întâlnească sau să socializeze cu ceilalți participanți. Sunt vizați studenții noștri obișnuiți de la seminarii și în special acei membri, susținători și simpatizanți care nu au timpul necesar pentru un seminar anual.

Puteți confirma participarea pe pagina facebook a evenimentului.

Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?