Efectul de tratat

Ne scrie R.I., un membru al Institutului:

Dupa o perioada in care am admirat cartea Moneda Credit Banci si Cicluri economice doar pe exterior mi/am facut curaj sa o citesc [distanta intre copertile cartii mi s/a parut cam mare la inceput]. …

O carte deosebita pot spune, remarcabil de coerenta, logica si clara, a reusit sa/mi coloreze numeroase pete albe de pe harta cunostintelor mele economice si ma bucur ca am citit/o. Cred ca as fi dorit sa intru in contact cu scoala austriaca de economie mai de tanar. Manualele de economie din scoala in afara de faptul ca au fost plictisitoare si anoste au reusit sa ma indeparteze de acest domeniu pe care l/am considerat enervant .Economia de manual este prezentata ca matematica sau fizica, cu lucruri clare, foarte bine stiute, in care nu mai e loc de intors si nu ca pe o stiinta vie, dinamica cu scoli, baricade si lupte de idei. Acum cred ca mi s/a redeschis curiozitatea si gustul pentru economie.

Cartea lui J. Huerta de Soto este într-adevăr aclamată și pentru această calitate, de a fi un tratat.

Asemenea, Acțiunea umană și Man Economy, and State, a căror asumare sistematică este esențială pentru orice economist, cum ne amintește adeseori C., profesorul nostru fără de arginți.

Avatar photo
Scris de
Tudor Gherasim Smirna
Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?