De mulțumire

Conferințele profesorului Jesús Huerta de Soto la București si Iași au avut succes iar acum primim cereri și întrebări despre cartea sa, pe care o vom avea pe stoc luna viitoare, dacă totul merge așa cum ni s-a promis de la UAIC. Vă ținem la curent.

Până atunci, se cuvine să mulțumim celor care au pus umărul la organizarea și promovarea evenimentului.

În primul rând, mulțumim lui Bogdan Glăvan și Universității Româno-Americane pentru sprijinul material și pentru efortul organizatoric. Mulțumim de asemenea Academiei de Studii Economice și Societății Române de Economie, în special lui Cristian Păun.

Apoi, mulțumim Societății pentru libertate individuală pentru parteneriat, și în special lui Claudiu Năsui pentru sprijin material, lui Ștefan Belloiu, lui Eden Kurtasan și Mădălinei Doroftei pentru coordonarea distribuirii de afișe si fluturași.

Suntem recunoscători și prietenilor de la ECOL, Libertas, CADI, și altor site-uri sau bloguri care ne-au preluat materialele promoționale.

Pentru promovare în presa scrisă și online, mulțumim partenerilor de la Economistul, Capital, Wall Street si Business Cover.

În fine, mulțumim publicului numeros de la conferințe, pe care sperăm să îl mai invităm cu alte asemenea ocazii.

Avatar photo
Scris de
Tudor Gherasim Smirna
Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?