Blogul Mises în primele zece la RoBlogFest!

Blogul Mises în primele zece la RoBlogFest!

Felicitări celor care au contribuit la blog, mulțumiri juriului și cui ne-a nominalizat!

Am ieșit pe locul 8 în topul blogurilor de business, în compania altor comentatori remarcabili, printre care și prietenii Bogdan Glăvan (care își menține poziția secundă pe care a primit-o și anul trecut) și Cristian Păun:

http://roblogfest.ro/competition/2011/Juriu-Profesional-Blog-despre-business/

Sperăm să oferim în continuare comentarii cu folos și sperăm să ajutăm la convingerea opiniei publice că libertatea proprietății private trebuie instituită peste tot și cât mai repede.

Mulțumiri și cititorilor, susținătorilor și membrilor institutului, cu al căror sprijin moral și material am reușit să intensificăm activitatea în ultimul timp. Vom continua să vă oferim seminarii, cărți, articole, comentarii și evenimente de calitate. Anul acesta a început foarte bine, cu o serie de patru carți publicate, și va continua cu alte titluri și cu un eveniment în toamnă, de aniversare a 130 de ani de la nașterea lui Ludwig von Mises și 10 ani de la înființarea Institutului Mises România. Invitatul evenimentului va fi Hans-Hermann Hoppe, unul dintre cei mai importanți reprezentanți ai Școlii austriece contemporane.

Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?