Noutate în librărie: Pledoariile incomode de Walter Block

Noutate în librărie: Pledoariile incomode de Walter Block

Avem pe stoc în Librăria Mises cartea Pledoarii incomode, bestsellerul lui Walter Block.

Readucem pe rafturi Pledoariile originale ale lui Walter Block, după o lungă perioadă. Un bestseller, o carte care a făcut și va mai face vâlvă. O serie de pledoarii într-adevăr incomode, în apărarea unor indezirabili, a unor oameni care sunt condamnabili doar moral, și nici măcar astfel în toate cazurile discutate. Care nu sunt, însă, niciodată condamnabili din perspectiva libertariană a dreptului persoanei la proprietate privată, inclusiv și mai ales asupra propriului corp.

O carte care aduce în discuție acțiuni și ipostaze ale unor oi negre, ale unor stigmatizați, nu pentru a-i pune pe un piedestal, nu pentru a-i ridica în slăvi, ci pentru a trasa foarte clar distincția libertariană dintre etică și morală, dintre ceea ce e sau ar trebui să fie îngăduit și ceea ce e de folos, dintre libertariansim și libertinism.

Titlul original: Defending the Undefendable. The Pimp, Prostitute, Scab, Slumlord, Libeler, Moneylender and Other Scapegoats in the Rogue’s Gallery of American Society 

Cu un comentariu de F.A. Hayek
Cuvânt înainte de Murray N. Rothbard
Traducere de Valentina Nicolaie
Ediție îngrijită de Iulian E. Tănase
Editura Institutului Ludwig von Mises România, 2022,
cu sprijinul Libertas Publishing

Așa cum ne-am obișnuit cititorii, am tipărit cartea la Editura MisesRo în condiții grafice foarte bune: carte cusută, cu hârtie , cu copertă de tip flexicover, cu semn de carte, împachetată individual în folie.

Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?