Politica de retur

Politica de retur

Cărți

Cărțile cumpărate de pe site-ul mises.ro sau direct de la sediul Institutului & Librăriei Misespot fi returnate în termen de 14 zile calendaristice (calculate de la momentul în care cărțile au intrat în posesia fizică a cumpărătorului).

  • Decizia de returnare a cărților trebuie anunțată printr-un e-mail către [email protected]
  • Cărțile se pot returna la sediul Librăriei Mises sau prin curier. Costurile de livrare cu returnarea cărților sunt suportate de cumpărător.
  • Pentru comenzile achitate, vânzătorul va rambursa suma încasată în maxim 14 zile calendaristice de la informarea primită de la cumpărător pe adresa [email protected], nu înainte însă de a intra în posesia cărților vândute.
  • Pentru cărțile returnate care prezintă semne de deteriorare vizibile (copertă sau pagini rupte, folosire, pete, etc.), valoare acestora este diminuată și duce la restituirea unei sume mai mici. Nu se aplică diminuarea valorii atunci când cărțile au fost deteriorate de curier și  stricăciunile au fost reclamate la recepția produselor.
  • Returnarea banilor se face prin transfer bancar (daca plata s-a făcut prin OP sau cash / ramburs) sau prin restituirea banilor din contul în care a fost efectuată plata (dacă plata s-a făcut prin card bancar).

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?