Mulţumiri susţinătorilor Acţiunii Umane

Institutul Mises · 17 august 2018

Acum, că putem lua o pauză de la livrarea comenzilor pentru Acţiunea umană, a venit momentul să mulţumim celor care ne-au susţinut în realizarea acestui proiect foarte important, cel mai important al Institutului Mises România.

În primul rând, mulţumim celor care ne-au donat 2% din impozitul pe venit. Fără aceşti bani redirecţionaţi către noi ne-ar fi fost mult mai greu. Importanţa unor sume mai mari sau mai mici, donate constant şi chivernisite bine, nu poate fi subestimată. Ne-au ajutat mult şi am dori să mulţumim nominal celor care au donat, dar nu avem această posibilitate. După cum probabil ştiţi, vedem doar din ce zonă fiscală provin banii redirecţionaţi, nu şi de la cine.

Mulţumim şi celor care au contribuit cu bani pentru finanţarea costurilor de tipar, dar au dorit să rămână anonimi.

Apoi, în ordine alfabetică, aceştia sunt oamenii şi organizaţiile care au înţeles importanţa apariţiei tratatului misesian în limba română şi au făcut un efort material punctual pentru a ne ajuta:

Sorin Anagnoste

Szabolcs Balázs

Octavian Bădescu

Savian Boroancă

Clubul libertăţii

Emilian Crihană, Altdorf Tehnik

Radu George Isaic

Dan Maşca, Reea

Dragoş Mănac

Camen Elena McCaffrey

Radu Cristian Muşetescu

Claudiu Năsui

Dragoş Vişan

Unii dintre ei ne-au ajutat pentru prima dată în acest proiect, alţii sunt vechi suporteri ai Institutului Mises, care au fost şi ne sunt alături în ceea ce întreprindem. Mulţumiri şi felicitări pentru că fac parte din această carte fundamentală!

O menţiune specială pentru Dragoş Mănac, susţinător care dintr-o eroare regretabilă nu se regăseşte în ediţia tipărită. Corectăm eroarea începând cu această postare şi în ediţiile viitoare.

Sperăm ca numărul celor ce ne sunt alături să crească odată cu lista noastră de publicaţii şi acţiuni, şi cu răspândirea ideilor sănătoase despre economie şi libertate în România şi printre români.

·

Comentează (se va posta după moderare, la intervale neregulate)