Aniversare cu lansare: îl sărbătorim pe Mises cu o carte despre tratatul său

Aniversare cu lansare: îl sărbătorim pe Mises cu o carte despre tratatul său

Vineri, 29 septembrie 2017, Institutul Ludwig von Mises România și Academia Privată vă invită la lansarea cărții Biblia economică a omului civilizat. Un comentariu la „Acțiunea umană” de Ludwig von Mises, autor Mihai Vladimir Topan. Probabil că cea mai bună modalitate de a-l omagia pe Mises la 136 de ani de la naștere este aceea de a-i asimila, discuta și transmite mai departe ideile.

Așa cum spunea Murray Rothbard, „Acțiunea umană este izbânda; este întregul economic, clădit pe axiome praxeologice neviciate, întemeiat riguros pe analiza omului care acționează, pe individul așa cum acționează în lumea reală, animat de țelurile sale. Este știința economică dezvoltată ca disciplină deductivă, pe firul implicațiilor logice ale existenței acțiunii umane”.

În cadrul evenimentului vor vorbi autorul volumului, Mihai-Vladimir Topan, și Dan Cristian Comănescu, fondatorul Institutului Ludwig von Mises România și traducătorul tratatului misesian în limba română. Moderatorul întâlnirii va fi Tudor Smirna.

Lansarea va fi găzduită de Ceai la Vlaicu, str. Aurel Vlaicu nr. 47, de la ora 19:00.

Pe facebook puteți anunța participarea la eveniment.

Vă așteptăm cu drag!

Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?