Susține proiectele Institutului Mises

Vă invităm să faceți un efort pentru a susține proiectele Institutului Mises România.

Noi ne dorim să facem mai cunoscute ideile despre libertate și economie sănătoasă, care sunt mai necesare decât oricând în acest moment de criză. Putem face acest lucru, cu ajutorul vostru, în primul rând prin tipărirea celor trei cărți pe care le avem în pregătire.

Orice sumă este binevenită și vă mulțumim! Toți donatorii vor fi recunoscuți public pe o pagină dedicată susținătorilor Institutului, în măsura în care își doresc acest lucru. În plus:

Cei care donează 100 de lei vor primi o carte, la alegere.

Cei care donează 180 de lei vor primi două cărți, la alegere.

Cei care donează 250 de lei vor primi toate cele trei cărți.

Iar pentru cei care vor să facă Parte din carte, avem următoarele propuneri:

Cei care donează 500 de lei vor primi câte 3 exemplare din fiecare carte și vor fi incluși într-una dintre cărți, la alegere.

Cei care donează 750 de lei vor primi câte 5 exemplare din fiecare carte și vor fi incluși în două dintre cărți, la alegere.

Cei care donează 1000 de lei vor primi câte 7 exemplare din fiecare carte și vor fi incluși în toate cele trei cărți.

În cazul în care nu doriți să primiți toate cărțile ce corespund sumei donate, putem noi aloca restul de cărți în moduri pe care le considerăm benefice.

Donația dumneavoastră va fi procesată ca orice comandă din Librăria Mises. În procesul de finalizare veți putea menționa dacă doriți ca donația să fie recunoscută public sau anonimă.

Tu ne cede malis, sed contra audentior ito!

Iată cele trei cărți pe care dorim să le tipărim în următoarele săptămâni, în tiraje mari și la standarde ridicate de calitate: