Școala de toamnă Mises @ Breb 2024

Prețul inițial a fost: 2.249,00 lei.Prețul curent este: 1.949,00 lei.

Școala de toamnă a Institutului Ludwig von Mises în Maramureș

Preț early bird valabil până pe 15 august.

Anul acesta aniversăm cea mai importantă lucrare a lui Ludwig von Mises, tratatul de economie Acțiunea umană, a cărui primă ediție a fost publicată în 1949 și de la care se împlinesc, deci, 75 de ani.

Școala de toamnă se va desfășura la Casa lu’ Dochia, Breb, în zilele de 11-15 septembrie. Acordăm un număr limitat de burse. Rugăm pe cei interesați să ne trimită un CV.

În preț sunt incluse prelegerile, dezbaterile, 4 nopți de cazare, toate mesele și tratațiile din pauze, o reducere de 50% la toate cărțile Institutului Mises.

Categorie:

Descriere

Școala de toamnă a Institutului Mises de la Breb va ajunge anul acesta la a treia ediție. Se va desfășura în perioada 11-15 septembrie 2024, în Breb, Maramureș, gazdă fiindu-ne din nou Casa Moroșenilor.

Școala va fi un moment mult așteptat de a fi împreună, în persoană, de a lega prietenii și cunoștințe noi, și de a vedea, respira și gusta din spiritul unui loc faimos pentru tradițiile și pitorescul său.

Nu putem sublinia suficient de mult relevanța discuțiilor din timpul sesiunilor de întrebări și răspunsuri, care se continuă informal și în pauze sau în timpul meselor. Școala Mises @ Breb este o ocazie de a consolida sau descoperi – prin schimbul de idei pe teme economice, politice, filosofice – fundamentele unei înțelegeri mai bune a lumii în care trăim.

Anul acesta aniversăm cea mai importantă lucrare a lui Ludwig von Mises, tratatul de economie Acțiunea umană, a cărui primă ediție a fost publicată în 1949 și de la care se împlinesc, deci, 75 de ani.

Prezentările vor fi în limba română. Vorbitorii vor fi Matei Apăvăloaei, Mihai Macovei, Costea Munteanu, Radu Mușetescu, Tudor Smirna, Andreas Stamate-Ștefan, Vlad Topan.

Au fost trei zile foarte intense. A fost și o introducere dar ulterior au fost și probleme nuanțate. Mi-a plăcut foarte mult că profii au fost deschiși și puteai să le pui întrebări și, de asemenea, în afara cursurilor puteai să discuți cu ei și să te lămurești mai bine.

Gabriela Staicu, bursieră a Școlii de la Breb

Mai multe informații despre eveniment, aici.

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Școala de toamnă Mises @ Breb 2024”

Livrare gratuită

Susține-ne devenind membru MisesRo și ai livrare gratuită.

SAU

Cumpără de minim 200 de lei și îți livrăm gratuit oriunde în România.

 

Categorii de produse

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?