Deschidem seria seminariilor de weekend

Deschidem seria seminariilor de weekend

316

Ce este birocrația? Cum apare ea? Poate exista și în sfera privată? Cum putem scăpa de ea, în măsura în care este un fenomen nefast, sau cum anume îi putem minimiza efectele? Cât de importantă este problema managementului ca atare în sfera publică? Și în ce măsură importul de management privat poate viabiliza această sferă? Care sunt efectele birocratizării asupra etosului personalului prins în mrejele ei? Și cum se leagă toate acestea de imposibilitatea calculului economic în regim socialist?

Iată câteva dintre întrebările la care, alături de Ludwig von Mises și cartea sa ”Birocrația și imposibilitatea planificării raționale în regim socialist” vom încerca să răspundem în cadrul seminarului cu același nume. Fiind din seria seminariilor de weekend, acesta se adresează, pe lângă prietenii obișnuiți ai Academiei Private, și celor cărora programul nu le permite să frecventeze activitățile din timpul săptămânii.

De asemenea, din considerente similare se va desfășura într-o singură zi, fiind un mic modul de discuție intensivă asupra cunoscutului volum misesian. Vă așteptăm și dacă ați citit deja cartea, și dacă n-ați citit-o. Discuțiile vor putea fi deopotrivă prilej de aprofundare sau stimulent și aperitiv pentru lectura atentă și informată ulterioară.

Lector: Mihai – Vladimir Topan

Data: 27 februarie 2016, de la ora 10.00 până la ora 14.00

Locație: Calea Călărașilor 161, et. 2, cam. 26, sector 2, București.

Preț: 100 RON de persoană (75 RON reducere pentru studenți). Participanții vor putea achiziționa cartea la prețul de 25 RON sau descărca gratuit de pe www.mises.ro

Număr participanți: maxim 15 cursanți

Înscriere: vă rugăm să ne scrieți pe adresa [email protected]

Discută

Autori la MisesRo

Arhivă

Abonare

Newsletter MisesRo

Frecvență

Susține proiectele Institutului Mises

Activitatea noastră este posibilă prin folosirea judicioasă a sumelor primite de la susținători.

Orice sumă este binevenită și îți mulțumim!

Contact

Ai o sugestie? O întrebare?