Sediul nou din Calea Călăraşilor 161

Institutul Mises

Sediul Academiei Private şi al Institutului Ludwig von Mises România se află, începând cu luna octombrie 2015, pe Calea Călăraşilor nr. 161, et. 2, cam. 26, într-o clădire de birouri.

La parterul clădirii este Centrul Bioclinica, un laborator de analize medicale. Intrarea se face prin curtea clădirii. Ca reper, clădirea se află între Hala Traian si Universitatea Hyperion, chiar lângă Hotel Răzvan.

Pentru cei care vin cu mijloace de transport în comun, puteţi ajunge la noi cu:
- autobuzul: 133 până la staţia ”Hala Traian”
- tramvaiele: 40 şi 56 până la staţia ”Hala Traian” sau ”Universitatea Hyperion” sau tramvaiul 14 până la staţia ”Hala Traian”
- troleibuzele: 70 şi 79 până la staţia ”Calea Călăraşilor”.

Mai jos puteţi vedea câteva imagini cu noul sediu:

Comentarii

 1. Sunt convins ca “mecanica” sociala poate fi abordata cu succes si din perspectiva sistemelor formale, abordare care aduce cu sine, prin formalizarea categoriilor socio-politice, o identificare mai exacta a problemelor cu care se confrunta “cetatea”, precum si o optimizare in procesul de gasire a solutiilor. Gasesc interesanta initiierea unui proiect de filozofie sociala, gandit si implementat din perspectiva enuntata mai sus.
  P.S. As dori sa devin membru al institutului. Cum se procedeaza?

  Georg Lehnhardt · 5 decembrie 2015, 13:06 · #

 2. Multumim!
  Puteti deveni membru sustinator, facand o donatie de 25 de euro pe an. Avantajele sunt ca ajutati la raspandirea ideilor pe care le sustine Institutul Mises si ca puteti avea reduceri la achizitiile de carte si la alte evenimente.
  mises.ro/639/

  Tudor · 7 decembrie 2015, 18:37 · #

Comentează (se va posta după moderare, la intervale neregulate)