Nu uitaţi: Marţi, 20 decembrie 2011, Seară Mises cu Marian Eabraşu

mises.ro · 19 decembrie 2011

Vă aşteptăm pe 20 decembrie, la Ceai la Vlaicu, de la orele 19:00, pentru o nouă Seară Mises alături de Marian Eabraşu, care ne va vorbi despre

Limitele justificării teoriei libertariene

De multe ori termenul libertarianism este folosit interşanjabil cu liberalism, cu menţiunea că vorbim despre un liberalism coerent, lipsit de contradicţii interne.

Ce altceva mai bun aţi putea avea de făcut într-o seară de iarnă, în sfârşit de an, decât să veniţi la un ceai parfumat şi o discuţie principială pentru a desluşi iţele din miezul teoriei libertariene.

Avem sau nu contradicţii interne, aceasta e chestiunea pe care vrem să o punem în dezbatere, în continuarea discuţiilor de la seminarul despre Teoria socialismului şi a capitalismului, susţinut recent de Hans-Hermann Hoppe la Bucureşti.

Vorbitorul nostru Marian Eabraşu este în prezent profesor de economie la Champagne School of Management din Troyes, unde cercetează şi predă teorie economică, filosofie politică şi etica afacerilor din perspectiva Şcolii austriece de economie.

Detalii despre articolele şi conferinţele lui Marian Eabraşu găsiţi aici [pdf].

Vă reamintim că Serile Mises sunt concepute pentru oricine este interesat de argumente economice şi doreşte să ne întâlnească sau să socializeze cu ceilalţi participanţi. Sunt vizaţi studenţii noştri obişnuiţi de la seminarii şi în special acei membri, susţinători şi simpatizanţi care nu au timpul necesar pentru un seminar anual.

Puteţi confirma participarea pe pagina facebook a evenimentului.

·

Comentează (se va posta după moderare, la intervale neregulate)