Donaţi 2% Institutului Mises România

Institutul Mises

Donaţi 2% din impozitul pe venit pentru anul 2016 către Institutul Ludwig von Mises România şi noi vă oferim gratuit cartea Biblia economică a omului civilizat - un comentariu la „Acţiunea umană” de Ludwig von Mises, scrisă de Mihai-Vladimir Topan, în format electronic (epub sau mobi).

Ne ajutaţi astfel să contribuim la răspândirea ideilor economice (şi nu numai) sănătoase într-o lume care parcă reciclează de la o zi la alta tot mai multe erori populare care s-au dovedit atât istoric, cât şi teoretic, falimentare.

Cum puteţi dona 2% către ILvM-R:

1. completaţi formularele de mai jos (precompletate cu datele Institutului Ludwig von Mises România) cu datele dumneavoastră de contact şi semnaţi:

Pentru cei cu o singură sursă de venit (ex.: salariul de la un singur angajator pe toată durata anului), declaraţia 230:

[pdf]

Pentru cei cu mai multe surse de venit, declaraţia 200:

[pdf]

2. transmiteţi formularele completate până pe data de 20 mai 2017:

- către noi prin poştă, sau le lăsaţi direct la sediul nostru din Calea Călăraţilor 161, et. 2, cam. 26, Sector 3 Bucureşti

- către Administraţia finaciară de care aparţineţi prin poştă, scrisoare recomandată (şi nouă ne transmiteţi un scan către contact@mises.ro)

3. Noi vă transmitem gratuit cartea.

Vă mulţumim pentru sprijin!

Comentarii

  1. ceva util

    ember stela · 27 aprilie 2017, 17:08 · #

Comentează (se va posta după moderare, la intervale neregulate)